April 14, 2024

Ghidul Festivalurilor

Platforma online de informare pentru participanții festivalurilor muzicale

Merry Music

CONCURS INTERNAȚIONAL DE INTERPRETARE MUZICALĂ “MERRY MUSIC”, Ediția aII-a (online) 3-4 Decembrie

SECȚIUNI: PIAN, CANTO, VIOARĂ, TOBE, CHITARĂ și GRUPURI

*data limită pentru înscrieri 20 Noiembrie

Pentru că Sărbătorile de Iarnă sunt mai frumoase împreună cu voi, anul acesta am continuat concursul aniversar cu editia a II-a. Am păstrat formatul online pentru a da șansa să participe și celor din afara țării.

PREMII
Se vor acorda Premii de EXCELENȚĂ, PREMIUL I, PREMIUL II, PREMIUL III, MENȚIUNI și DIPLOME pentru ambele categorii si sectiuni.
Câștigătorii vor primi diplome, medalii, trofee si produse ce vor fi trimise la adresa din fișa de inscriere in maxim 7-14 zile lucrătoare.
Toți concurenții vor primi vouchere de reducere in valoare de 15% valabile la toate comenzile din magazinul nostru online cu tematica muzicala www.merrymusic.ro. Codul de reducere va putea fi folosit pentru o singura comanda.

MARELE PREMIU pentru AMATORI PIAN/CANTO/TOBE/VIOARĂ/CHITARĂ : 700 lei + trofeu unic + medalie
Premiul I de Excelență : medalie + trofeu de excelență + produse surpriză
Premiul I , II și III: medalie + un produs surpriză
MARELE PREMIU pentru PROFESIONIȘTI PIAN/CANTO/TOBE/VIOARĂ/CHITARĂ :800 lei + trofeu unic + medalie
Premiul I de Excelență : medalie + trofeu de excelență + produse surpriză
Premiul I , II și III: medalie + un produs surpriză
MARELE PREMIU pentru AMATORI – SECTIUNEA GRUPURI : 1000 lei + trofeu unic pentru formatie + medalii individuale
MARELE PREMIU pentru PROFESIONIȘTI- SECTIUNEA GRUPURI : 1200 lei + trofeu unic pentru formatie + medalii individuale
Premiul I de Excelență : medalii individuale+ trofeu de excelență
Premiul I , II și III: medalii individuale

TOMBOLA MERRY MUSIC- un coș cadou cu produse MERRY MUSIC in valoare de 500 de lei . La tombolă vor participa toti concurenții înscriși.
Tombola va avea loc pe 5 Decembrie ( filmată și postată pe pagina noastră de facebook), câștigătorul primind produsele cadou in maxim 48 de ore.
Câștigătorii marilor premii vor avea înscrierea gratuită la următoarea ediție a concursului nostru.
Regulamentul CONCURSULUI de INTERPRETARE “MERRY MUSIC”

Concursul de interpretare “MERRY MUSIC” – ediția a II-a – va fi organizat virtual in format online fiind prezentat pe Facebook si Youtube in cadrul paginii CONCURS “MERRY MUSIC”
Asteptam cu drag la înscrieri pe toti iubitorii de muzica, (varsta minima 3 ani- fara varsta maxima)ce interpreteaza atat la nivel profesionist cat si amator piese pentru sectiunile pian, canto, chitară, vioară, tobe sau participa intr-o formație.
Data limită de înscriere este 20 Noiembrie, după jurizarea concurențiilor rezultatele vor aparea in data de 3-4 Decembrie, pe pagina de facebook CONCURS “MERRY MUSIC”
Concursul de interpretare “Merry Music” se va desfășura în două categorii: AMATORI și PROFESIONIȘTI
SECȚIUNEA AMATORI

Secțiunea amatori este dedicată persoanelor care studiază pian, canto, chitară, vioară, tobe în particular, grădinițe, școli private, cluburi si palate de muzică sau invață în școli și licee de muzică ca și activitate secundară.
Secțiunea amatori este divizată in două categorii : ÎNCEPĂTORI ( ANUL I de STUDIU) și AVANSAȚI ( începând cu ANUL II de studiu), dar și în funcție de vârsta acestora:
Copii și Preșcolari : durata maximă a repertoriului 5 minute
Clasele O – II : durata maximă a repertoriului 6 minute
Clasele III – IV : durata maximă a repertoriului 8 minute
Clasele V-VIII : durata maximă a repertoriului 10 minute
Clasele IX-XII : durata maximă a repertoriului 10 minute
Adulți : durata maximă a repertoriului 10 minute
SECȚIUNEA PROFESIONIȘTI

Secțiunea amatori este dedicată persoanelor care studiază pian, canto, chitară, vioară, tobe în școli și licee de muzică ca și activitate principală.
Secțiunea profesioniști este divizată in funcție de varsta acestora:
Clasele O – IV : durata maximă a repertoriului 8 minute
Clasele V-VIII : durata maximă a repertoriului 10 minute
Clasele IX-XII : durata maximă a repertoriului 16 minute
Facultatea de muuzica Anul I-IV durata maximă a repertoriului 16 minute

REPERTORIU

Repertoriul pentru concucrenții din secțiunea AMATORI (pian, canto, chitară, vioară, tobe) trebuie sa fie format din două piese la alegere clasice / contemporane(pop, rock,jazz, blues)/ folclor ( se acceptă și colinde in aceasta perioadă a anului)
Repertoriul pentru concucrenții din secțiunea PROFESIONIȘTI PIAN, VIOARĂ, CHITARĂ trebuie sa fie format din doua piese ( 1 studiu și o lucrare la alegere din perioada clasică, romantică, modernă și muzică românească) – se acceptă și părți separate din sonatine, sonate sau teme cu variațiuni.
Repertoriul pentru concucrenții din secțiunea PROFESIONIȘTI CONTO trebuie sa fie format dintr-o singura piesă clasică, jazz, contemporană sau culeasa din folclor.
Repertoriul pentru concurenții din secțiunea PROFESIONIȘTI TOBE trebuie să fie format din doua piese la alegere din repertoriu modern.
Piesele din repertoriu pot fi interpretate cu sau fara partitura
Orice schimbare sau completare a repertoriului se va face prin SMS sau email.
Pentru a ne asigura că vârsta din fișa de înscriere este corectă vă rugăm să ne atașati în email și certificatul de naștere, obligatoriu pentru sectiunea PROFESIONIȘTI
De anul acesta se pot inscrie si grupurile: FORMAȚIILE MIXTE sau ANSAMBLURILE CORALE

Daca membrii corului/formatiei au studii la institutii acreditate in domeniu muzical se vor inscrie la sectiunea profesioniști, iar dacă acestia au o formare in sistem privat se vor inscriere la sectiunea amatori. Repertoriul atat pentru profesionisti cat si pentru amatori este format dintr-o piesă din repertoriu clasic, modern sau folclor. Se acceptă și colinde in aceasta perioadă a anului. Taxa pentru fiecare membru al corului este de 100 lei.

Se acceptă și recital la 4 mâini, taxa fiind de 300 lei ( 150 de lei pentru fiecare participant)

Daca doriti sa pariticipati la mai multe sectiuni, , se platesc doua taxe separate pentru fiecare secțiune. (150 lei pian, 150 lei canto, 150 lei chitară, 150 lei vioară, 150 lei tobe)

Documente necesare înscrierii: data limita 20 NOIEMBRIE

Fișa de înscriere – Atenție – Formularul să fie completat cu diacritice! Textul completat de dumneavoastra va aparea pe diplome
Dovada achitării taxei – Taxa de participare este de 150 de lei și poate fi trimisă în contul IBAN :RO89INGB0000999908018105 deschis la ING BANK, beneficiar MERRY MUSIC SRL, CUI 39451065 , cu specificația pentru CONCURSUL MERRY MUSIC împreună cu numele concurentului
Fișierului cu inregistrarea video cu intepretarea trebuie trimisă prin wetransfer pe adresa de emial merrymusic.ro@gmail.com
Certificatul de naștere pentru toți participanții de la secțiunea profesioniști
Înregistrarea video nu trebuie sa fie mai veche de 1 an
De preferat, ambele melodii să fie înregistrate intr-o singură filmare (nu este obligatoriu)
Numele fisierului cu filmarea trebuie sa poarte numele concurentului
Recomandam o atentie deosebita inregitrarii, un sunet si o imagine de calitate (microfonul telefonului sa nu fie obturat)
De preferat ca Inregistrarea să fie Landscape (telefonul sa fie culcat, pe orinzontală) si să cuprindă în totalitate corpul interpretului. (nu este obligatoriu)
Vă rugam sa scrieti corect adresa de email cand ne trimiteti documentele de inscriere, pentru a nu rata înscrierea în concurs. (în maxim 48 de ore confirmam prin email inscrierea)
Toate documentele vor fi trimise pe emailul merrymusic.ro@gmail.com

Merry Music Srl isi rezerva dreptul de a folosi materiale media (foto si video) efectuate in timpul desfasurarii concursului si date cu caracter personal, acestea putand fi utilizate cu acordul partilor in urma semnarii fisei de inscriere.

Daca nu sunteti deacord cu publicarea materialelor video pe pagina concursului, decat in scopul jurizarii va rugam sa specificati in email de inscriere
In conformitate cu legea nr 8/1996 a drepturilor de autor, avem dreptul de a publica si promova materialele video fara a avea drept de autor asupra lor, acest drept apartinand in totalitate participantilor

NOTAREA CONCURENȚILOR

MARELE PREMIU : nota 10
Premiul I de Excelență : notele între 9,70-10
Premiul I : notele între 9,50 -9,70
Premiul II : notele între 9 -9,50
Premiul III : notele între 8,50 -9,50
Mențiune: notele sub 8,50

JURIUL

Juriul concursului de interpretare Merry Music este alcătuit din personalităti ale vieții muzicale românești și nu numai ce vor fi prezentate pe pagina de facebook a concursului. https://www.facebook.com/concursmerrymusic/

Hotărârile juriului sunt DEFINITIVE și IREVOCABILE.
Din momentul inscrierii la concurs, candidații acceptă prezentul regulament și autoritatea juriului.

Informatii suplimentare se pot obtine la nr de telefon: 0739 469 951, whatsapp, SMS sau email merrymusic.ro@gmail.com

VA DORIM MULT SUCCES!