July 21, 2024

Ghidul Festivalurilor

Platforma online de informare pentru participanții festivalurilor muzicale

Primavara Artei – Arta Primaverii

Regulament – Festivalul ” PRIMĂVARA ARTEI – ARTA PRIMĂVERII ” , 4-6 martie 2022 , SATUL POVEȘTILOR – Bughea de Sus, jud. Argeș

FESTIVALUL ” PRIMĂVARA ARTEI – ARTA PRIMĂVERII “

 • prima ediție –
  4 – 6 martie 2022
  SATUL POVEȘTILOR – Bughea de Sus, jud. Argeș

SATUL POVEȘTILOR , în colaborare cu Teatrul” Junior ” Târgoviște, Televiziunea Regională Columna, Primăria Bughea de Sus, Pensiunea” Casa Bella ” și Grupul Național “Clubul Victorioșilor”
organizează în zilele de 4, 5 și 6 martie 2022
prima ediție a festivalului
” PRIMĂVARA ARTEI – ARTA PRIMĂVERII “

Argument
După doi ani dificili pentru întreaga umanitate, după festivaluri desfășurate online, după luni în care copiii și adolescenții au fost privați de întâlnirea cu publicul larg, e necesară o PRIMĂVARĂ. Adică un nou început… Așa că, la început de primăvară, marcând și Mărțișorul, dar și Ziua Femeii, acest nou festival își propune o trecere în revistă a Artei Primăverii. Va fi un bun prilej de socializare, de oferire de momente artistice, de trăiri de emoții pozitive.

Condiții tehnice
Toți concurenții vor trimite negativele melodiilor ce vor fi interpretate în concurs, precum și suportul muzical al dansurilor, la adresa de mail victormih2005@yahoo.com.
Pentru participarea la Secțiunea Videoclip vor trimite prin We Transfer, la adresa de mail victormih2005@yahoo.com, videoclipul (videoclipurile) la cea mai bună rezoluție.

Secțiuni de concurs:

” PRIMĂVARA ARTEI – ARTA PRIMĂVERII ” are anul acesta următoarele secțiuni de concurs:

 • muzică ușoară
 • muzică populară
 • muzică etno
 • muzică folK
 • dans modern
 • dans contemporan
 • balet
 • joc popular
 • teatru
 • imitații
 • spunere de povești
 • video

La secțiunea Muzică ușoară pot fi folosite negative cu backing vocal. La fel și la secțiunea Etno. Va fi interpretată o singură melodie, care trebuie să nu depășească 4 minute.

La Secțiunea de Teatru, concurentul poate interpreta: poezie, monolog, cuplet, fără a depăși 5 minute de evoluție.
La secțiunea de Imitații pot fi realizate: imitații ale unor soliști, actori, personalități publice, imitații de soliști instrumentiști fără…instrumente, imitații de diverse caractere.

La secțiunea Video așteptăm: videoclipuri muzicale, înregistrări ale unor mici spectacole teatrale sau muzicale, fragmente de serbări, clipuri comice, fragmente de emisiuni pentru copii. Pentru acestea oferim premii și diplome realizatorilor materialelor, cadrelor didactice, precum și copiilor și adolescenților protagoniști. Videourile vor fi trimise la rezoluție bună la adresa victormih2005@yahoo.com, până la data de 1 martie. Vor fi publicate pe o pagină specială de Facebook și vor putea fi votate până pe 4 martie. Sistemul de votare va fi următorul: numărul de like-uri acumulate, plus notele componenților juriului. Primii clasați vor primi, pe lângă diplome și trofee, realizarea de videoclipuri gratuite de către echipa “Talent Tv”, difuzări la emisiunea “Banca de Talente”, de la Televiziunea Regională “Columna”, prezențe în cadrul unor emisiuni de la televiziuni naționale.

Vârstele participanților pot fi cuprinse între 3 și 18 ani.

Taxe de participare
Pentru participarea individuală la secțiunile: Muzică ușoară, Muzică Populară, Etno, Folk, Teatru, Imitații și Spunători de povești – taxa de participare în festival este de 150 de lei. Pentru grupuri (muzicale, de dans, de jocuri populare), taxa este de 75 de lei de participant și vă primi fiecare distincțiile Festivalului). Pentru secțiunea Video, taxa este de 50 de lei/material. Pentru cei care doresc să participe la mai multe secțiuni, taxele scad astfel: 250 de lei pentru două secțiuni, 300 de lei pentru trei secțiuni.
Taxele vor fi depuse în contul RO94RNCB0128115291720001(titular: Mihalache Victor Întreprindere Individuala) , deschis la BCR Târgoviște, cu mențiunea
“Pentru Festival”.

Înscrieri
Înscrierile se fac electronic, pe adresa de mail victormih2005@yahoo.com până la data de 1 martie 2022.
În e-mail vă rog să precizați numele și prenumele concurentului, secțiunea și repertoriul. Vă rugăm să transmiteți o fotografie a concurentului, precum și (opțional) link-uri cu evoluții la alte manifestări. Relații suplimentare la telefon 0740643071.

Juriul și Premii

Juriul secțiunilor de concurs vs fi alcătuit din personalități pregnante ale muzicii, dansului, teatrului și televiziunii.
Vor fi oferite diplome, medalii, trofee și multe alte cadouri. Instructorii concurenților vor primi, de asemenea, diplome și premii. Plăcute surprize îi așteaptă pe toți participanții!
Important!
Pe măsură ce vor fi primite înscrierile, vor fi făcute publice pe paginile noastre de Facebook.
Vă așteptăm cu drag la această PREMIERĂ NAȚIONALĂ!!!