July 21, 2024

Ghidul Festivalurilor

Platforma online de informare pentru participanții festivalurilor muzicale

Preparing Stars Festival 2020

REGULAMENT PREPARING STARS FESTIVAL 2020

PS Academy organizează în perioada 11 – 15 martie 2020 festivalul INTERNATIONAL PREPARING STARS.
Obiectivul festivalului este selecția şi promovarea tinerelor talente în desavarșirea unui act artistic complet; in stimularea spiritului de competiţie , a comunicării si a fair play-ului între participanţi. Festivalul este deschis tuturor copiilor si tinerilor cu varsta intre 5 – 30 ani din gradinite, şcoli, palate/cluburi ale copiilor (de stat sau private) atat din Romania cat si din strainatate.

PROGRAMUL FESTIVALULUI*:
MIERCURI, 11 Martie : 15-19 Sosirea participantilor
JOI, 12 martie: Prima zi de concurs
VINERI, 13 Martie: A doua zi de concurs
SAMBATA, 14 Martie: Excursie in Maramuresul istoric, Gala festivalului After party
DUMINICA, 15 Martie: Plecarea participantilor

In functie de numarul participantilor, organizatorii isi rezerva dreptul de a efectua modificari la programul initial

CATEGORII (fiecare categorie este jurizata individual)
A. PIESA IN LIMBA MATERNA : 5-6 ; 7-8 ; 9 – 10 ; 11-12 ; 13-14 ; 15-16 ; 17- 18 ; 19-30.
B . PIESA IN LIMBA STRAINA : 5-6 ; 7-8 ; 9 – 10 ; 11-12 ; 13-14 ; 15-16 ; 17- 18 ; 19-30.
C . SHOW: La secțiunea show pot participa grupuri vocale (maxim 5 persoane), cu o piesa in orice stil muzical, care nu va depasi 4 minute, si care prin prestatia lor, vor reusi sa realizeze un show deosebit.
D. WOMAN’S DAY: in cadrul acestei categorii unice, poate evolua orice concurent, indiferent de vârstă și stil muzical, cântecul interpretat nu trebuie să depășească 4 minute și trebuie să aibă în mod necesar tema principală a zilei de 8 martie, Ziua Femeii sau Ziua Mamei.
E. DANCE: Aceasta sectiune este pentru dansatori individuali sau grupuri, indifferent de stilul de dans ales, melodia sau colajul muzical nu trebuie sa depaseasca 4 minute.

Toți concurenții vor evolua pe scenă cu negativ MP3 pe suport audio. Cântecele alese de concurenți pot fi din orice tip de repertoriu, dar ar trebui să se potrivească, pe cât posibil, vârstei și posibilităților vocale și interpretative ale copiilor, cu o durată maximă de 4 minute.
Organizatorii își rezervă dreptul de a determina numărul de concurenți admiși la festival in ordinea de intrare în concurs.
Toți concurenții – soliști și grupuri vor fi prezenti atât în concurs, cât și în gală; prezența câștigătorilor în gală este obligatorie, altfel nu vor putea să-i revendice premiile.
Toți concurenții trebuie să respecte regulile, programul festivalului, să nu deterioreze bunurile în sala de spectacol și în scenă, să prezinte o costumatie adecvata melodiei, atât în ziua concursului, cât și la gală.
Laureașii care nu vor fi prezenți la gală nu vor putea să-și ridice premiile.
Orice deviere de la aceste reguli poate duce la eliminarea concurentului din concurs.
În orice mod, concurenții nu au voie să deranjeze membrii juriului înainte, în timpul sau după concurs.
Fotografiile și videoclipurile oficiale ale spectacolelor vor fi postate pe paginile oficiale ale organizatorilor

INSCRIEREA
Perioada de inscriere : 14 octombrie , 2019 – 15 ianuarie, 2020
Inscrierea se face prin email la ps4academy@gmail.com
SI CONSTA IN:

  1. Negativul piesei/pieselor in MP3 format
  2. Fisa de inscriere completata integral si semnata
  3. Fotografie color , JPG format bust ( 3-5 poze )
  4. Scurta biografie a participantului
  5. Copie a platii taxei de festival , in contul UniCredit Bank IBAN RO89BACX0000001746135000, pe numele Ember Andrea Nicoleta.

Prin expedierea acestor materiale, sunteti de acord ca PREGATIM STARURI SRL sa utilizeze numele si imaginea concurentului pentru a promova festivalul in media si pe paginile oficiale.

TAXA DE FESTIVAL: 175 ron/categorie
Inscrierile se vor definitiva pana la data de 25.01.2020. Materialele trimise nu sunt returnabile.

PREMII
Se vor acorda trofeu si premiile I , II , III pentru fiecare categorie de vârstă, in functie de baremul notarii. Organizatorii , in functie de categorii, isi rezerva dreptul de a dubla sau tripla unele premii. De asemenea, in functie de valoarea prestatiilor artistice, se vor acorda mentiuni si premii speciale.
TROFEUL PREPARING STARS FESTIVAL va fi câștigat de concurentul cu cea mai mare medie indiferent de categoria, de vârsta, și care prin evoluția sa a impresionat în mod deosebit juriul.
NOU! TROFEUL COPIILOR !!! Cursantii scolii de canto PS Academy isi vor desemna si in acest an, preferinta, printr-un trofeu surpriza.

JURIUL
Juriul va fi format din specialiști din domeniile care alcătuiesc artistul perfect: canto, art performance, media și coregrafie.
Concurentul va fi notat cu puncte de la 50 la 100. Criteriile de jurizare sunt: calități vocale, transmisie vocală, dicție, interpretare artistică, mișcare scenică, originalitate. Fiecare jurat va nota din punct de vedere al domeniului pe care îl reprezintă. Punctajul final va rezulta din acumularea tuturor notelor juraților, împărțite la numărul lor.
Deciziile juriului sunt irevocabile și nu pot fi atacate.

CONTACT OUR TEAM HERE:
FACEBOOK https://www.facebook.com/preparingstarsfestival/
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCG2oTLf-8otnTq8ApsW-gNg
Email ps4academy@gmail.com
Phone +40 742 964 904

FIȘA DE INSCRIERE (download)