July 21, 2024

Ghidul Festivalurilor

Platforma online de informare pentru participanții festivalurilor muzicale

Art Music Festival

ART MUSIC FESTIVAL – 26 NOV.2023,
PALATUL NAȚIONAL AL COPIILOR BUCUREȘTI.

REGULAMENT
Asociația DINAMIC ARTDANCE împreună cu Prof. Paula Mitru Niculae organizează ART MUSIC FESTIVAL , Ediția I în parteneriat cu Palatul Național al Copiilor din București și cu susținerea Radio România Regional, pe data de 26 noiembrie 2023.

Acest festival/concurs de interpretare își propune să descopere și să promoveze copiii și tinerii talentați în domeniul muzicii. De asemenea, scopul acestui festival/concurs este acela de a atrage şi stimula copiii care se dedică studiului muzicii, prin toate formele și stilurile, care doresc să îşi evalueze nivelul de pregătire în raport cu elevi de acelaşi nivel şi de aceeaşi vârstă, prin recunoaşterea şi promovarea talentului muzical şi îndrumarea spre înaltă performanţă şi profesie. De asemenea, organizarea acestui concurs urmărește dezvoltarea aptitudinilor de comunicare și relaționare prin limbajul universal – MUZICA, prin promovarea creației și a aptitudinilor artistice, dar și interpretative.
Se doreşte prin acest concurs crearea unui forum de intercunoaştere, evaluare şi autoevaluare, de evidenţiere a nivelului atins în pregătirea copiilor, de lucru şi comunicare interactivă, de perfecţionare personală, cât şi de recunoaştere / recompensare a performanţelor.

Stil muzical:

 1. Pop românesc
 2. Pop internațional

Secțiuni de concurs:

 1. Solist
 2. Grupuri( 2-5 membri – grupuri mici și 6-15 membri – grupuri mari)

Categorii de vârstă( vârsta împlinită până la 01.11.2023):

 1. 4-7 ani
 2. 8-10 ani
 3. 11-13 ani
 4. 14-16 ani
 5. Peste 17 ani
 6. Perioada de înscriere :15.10.2023-15 .11.2023
  Înscrierea se va face pe adresa de e-mail: paulamitru45@gmail.com

Se va trimite înscrierea astfel:

 • Fișa de înscriere
 • Piesa – negativ – MP3
 • Copie certificat de naștere al concurentului
 • Declarația privind drepturile de autor
 • Acordul privind prelucrarea datelor personale
  Materialele trimise nu se returnează!

Nu se vor admite aceleași piese cântate la aceeași categorie de vârstă! Primul concurent înscris cu piesa respectivă va avea prioritate!

Donație pentru organizarea festivalului:

 • 235 lei – soliști
 • 460 lei – grupuri mici
 • 550 lei – grupuri mari
  În cazul concurenților soliști care participă la două secțiuni din concurs, se va aplica o reducere de 35 lei pentru cea de-a doua secțiune.

2
Donația se va face în contul :
Asociației Dinamic Artdance
CIF 26342708
Cont iban: RO81 INGB 0000 9999 0469 3089
ING BRÂNCOVEANU
Cu specificația: donație festival, numele copilului/grupului. Plata se va face până la data de 15.11.2023 și se va trimite dovada pe e-mail.

PREMII:
Se vor acorda premii I, II și III, dar și premii speciale, calificări la World Championships of Performing Art, vouchere.
Marele premiul al festivalului va fi acordat concurentului cu cel mai mare punctaj/medie, indiferent de categoria de vârstă.

JURIUL va fi format din cel puțin 3 membri, personalități importante și specialiști în domeniul muzicii, artele spectacolului din România și străinătate, artiști interpreți.
JURIZAREA se va face de către fiecare membru al juriului, pe formulare individuale cu note de la 6 la 10 (cu zecimale).
CRITERIILE DE JURIZARE :

 • Calități vocale
 • Dicție
 • Intonație
 • interpretare
 • Prezența scenică
 • Costumația adecvată vârstei
 1. Deciziile juriului nu se contestă și sunt irevocabile!
  Concurenții și însoțitorii acestora se obligă prin participarea la acest festival să se comporte civilizat, cu respect pentru toate persoanele din sală: concurenți, părinți, juriu, organizatori. Orice comportament agresiv, necivilizat va atrage descalificarea concurentului.
  Organizatorii vor pune la dispoziția concurenților sala mare de spectacole a Palatului Național al Copiilor din București, suportul tehnic necesar festivalului/concurs (microfoane, lumini, sonorizare), cabine pentru schimbatul costumelor, cât și tot ceea ce este necesar pentru organizarea acestui eveniment.
  Cheltuielile de cazare, masă și transport ale concurenților vor fi suportate de către aceștia.
  În cadrul Palatului NU EXISTĂ vreun bufet sau spațiu de unde puteți cumpăra produse alimentare!

Organizator prof. Paula Mitru Niculae
Asociația Dinamic-Artdance